Bageriprodukter AB

Vilka vi är

En pålitlig råvarogrossist sedan 1955

Vi fokuserar på att bygga starka relationer med våra kunder och att erbjuda en service som överträffar förväntningarna. Hos oss är varje samtal viktigt, varje beställning hanteras med omsorg och varje leverans är en möjlighet att göra våra kunder nöjda.

Vår styrka ligger inte bara i våra produkter utan också i vårt engagemang för att vara bäst på det vi gör. Vi är stolta över att vara en ledande aktör på marknaden och ser konkurrensen

Våran sammanfattning

Vi på Bageriprodukter AB är inte bara ett företag – vi är en tradition, en historia och en passion för att leverera det bästa till våra kunder. Sedan vår grundare, Lennart Jakobsson, startade verksamheten 1955 har vi vuxit och utvecklats, men våra grundläggande värderingar har alltid varit desamma.

Lager & Distribution

Med egentillverkade produkter av högsta kvalitet och ett effektivt leveranssystem strävar vi alltid efter att vara i framkant. Vi lyssnar på våra kunders önskemål och anpassar oss efter deras behov för att fortsätta leverera det bästa inom bageribranschen.

På Bageriprodukter AB är vi inte bara stolta över vår historia, utan vi ser också fram emot framtiden med spänning och entusiasm. Vi är redo att fortsätta leda utvecklingen och göra oss förtjänta av våra kunders fortsatta förtroende och uppskattning.

Bageriprodukter AB

© All Rights Reserved.